Expres

Aeroportul Brașov – „verde” pentru curățarea pistei

Aeroportul Brașov – „verde” pentru curățarea pistei

Conducerea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav a achiziționat două autospeciale pentru asigurarea viabilității pistei și a suprafețelor de mișcare. Acestea sunt dotate cu plug, perie și autosuflantă, intrând deja în funcțiune.

„Cu ajutorul lor, pista este curăţată şi pregătită pentru zborul de calibrare pe care îl vom realiza peste câteva zile. Este esenţial ca pe pista de decolare-aterizare să nu existe nici un fel de resturi sau impurităţi care ar putea cauza probleme avionului Autorităţii Aeronautice Civile Române. Cu ajutorul acestuia vom realiza reglajul echipamentelor de radionavigaţie”, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Pista Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav are 126.000 de metri pătrați.

Aeroportul Brașov – „verde” pentru curățarea pistei

Reamintim, zborul oficial de inaugurare al Aeroportului Brașov este programat a avea loc la jumătatea lunii iunie 2023. Au fost, deja, puse în vânzare pachete de vacanță pentru Antalya, cu chartere din Brașov, pentru sezonul estival al anului viitor. TAROM a anunțat că va efectua primul zbor cu aterizare pe aeroportul de la Ghimbav. Compania românească având capital de stat dorește să efectueze curse București – Brașov și retur. De asemenea, Aeroexpress are de gând să introducă zboruri și pe ruta Brașov – Budapesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] deschiderea Aeroportului Internațional Brașov la jumătatea lunii iunie a anului viitor, sunt posibile curse charter ori zboruri de linie și din […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare