Turism

Turiști cu nervii la pământ din cauza HiSky

Turiști cu nervii la pământ din cauza HiSky.

Compania amintită, singura care operează zboruri directe pe ruta București – New York, a intrat în vizorul celor aflați în vacanțe, din cauza întârzierilor înregistrate de charterele sale. Și anul trecute în sezonul estival au fost probleme cu HiSky – Detalii, AICI.

Turiști cu nervii la pământ din cauza HiSky

Pe contul de Facebook HiSky, reproșurile sunt multe. Iată două exemple elocvente:

„Suntem în aeroport în Monastir (Tunisia) și bătaia de joc a serviciilor dvs. este resimțită din plin. Zborul a fost decalat cu două ore. Același lucru s-a petrecut și în data de 22 iunie la plecarea din București. Cine ne despăgubește? Cine trebuie să răspundă pentru toate acestea? Eu nu v-aș recomanda nimănui! Touroperatorii va contractează să ne stricați concediile? Să suportați consecințele împreună cu acești parteneri! Sunteți de toată jena! Rușine să vă fie!”.

„Cu o asemenea companie, nu îmi doresc să mai zbor NICIODATĂ. După o întârziere de aproape 12 ore (din Antalya către București), îmi răspunde un domn de la relații cu clienții și îmi spune că nu poate oferi informații cu privire la acest zbor; mă trimite să iau legătura cu agenția de turism de la care am luat biletele, deși amânarea zborului este cauza problemelor avute de aeronava acestei companii. Vreau să știu de când agenția de turism se ocupă de problemele tehnice ale aeronavelor?!”.

De pe Aeroportul Brașov, HiSky are o singură cursă charter pe săptămână, către Antalya.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
15 zile în urmă

Haoleu ! Catena,sari !!! Fa stocul de pastile si pentru nervii creati de HiSky,nu doar de Fly Lili.Repede ! Hai,odata,draga,ca acum dau toti buluc ! Cum ? Nu,draga.Alea pentru nervii creati de Fly Lili nu-s bune si pentru HiSky,ca o… Citeşte mai mult »

Back to top button