Turism

Toate pârtiile din Poiana Brașov – deschise / Surprize pentru schiorii experimentați

Toate pârtiile din Poiana Brașov – deschise.

De sâmbătă, 11 februarie, se deschid toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov. Odată cu ninsorile din ultima perioadă, dar și datorită temperaturilor scăzute care au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, au fost amenajate și ultimele pârtii de pe Masivul Postăvarul: Subteleferic, Stâna și Zidul Mic.

Pârtia Subteleferic era până în acest sezon singura omologată pentru competiții FIS în Poiană și singura unde s-au desfășurat competiții de schi înscrise în calendarul federației internaționale. Din acest sezon, municipalitatea a omologat FIS încă două pârtii pentru competiții internaționale: Sulinar și Lupului superior.

Toate pârtiile din Poiana Brașov – deschise

„De mâine, schiorii și snowboarderii experimentați, care vor să se bucure de o pârtie omologată pentru competiții internaționale, au la dispoziție Subteleferic. Le pregătim iubitorilor sporturilor de iarnă încă o surpriză: începem amenajarea «S»-ului mare. E una dintre zonele foarte greu de pregătit, din cauza pantei extrem de accentuate. Nu poate fi deschisă în fiecare an. Sper ca schiorii experimentați să se bucure, pe lângă pârtiile de competiție, și de un parcurs care le testează cu adevărat abilitățile”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Toate pârtiile din Poiana Brașov – deschise / Surprize pentru schiorii experimentați […]

Back to top button