Turism

Încă o pârtie deschisă în Poiana Brașov

Încă o pârtie deschisă în Poiana Brașov.

Odată cu ninsorile din ultima perioadă, dar și datorită temperaturilor scăzute care au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe tot domeniul schiabil, au fost deschise și pârtiile din zona inferioară a Masivului Postăvarul. Sâmbătă s-au deschis pârtiile Sulinar și Drumul Roșu, iar de mâine va deveni funcțională și partea inferioară a pârtiei Lupului.

Încă o pârtie deschisă în Poiana Brașov. Pe lângă faptul că schiorii cu experiență vor avea la dispoziție o nouă pârtie, deschiderea Lupului inferior înseamnă și reducerea timpilor de așteptare la transportul pe cablu. Asta pentru că va fi pornit și telescaunul Lupului. Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie este de peste 30 cm.

„De mâine deschidem Lupului inferior. Astfel, schiorii și snowboarderii experimentați, care vor să se bucure de o zonă mai liniștită, au la dispoziție această pârtie, care include și telescaunul de 4 locuri. Accesul se face fie din Drumul Roșu, pe pârtia 3D, fie pe lângă telegondolă, pe Drumul Albastru. În zilele următoare vom lucra la amenajarea pârtiei Subteleferic. Sperăm ca până sâmbătă să avem deschise toate pârtiile din Postăvarul”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

Pârtiile din partea superioară a muntelui sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 50 cm.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] sâmbătă, 11 februarie, se deschid toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov. Odată cu ninsorile din ultima perioadă, dar și datorită temperaturilor scăzute care au permis […]

Back to top button