Turism

Salvamont Brașov: Atenție, alunecări de teren în Munții Făgăraș!

Atenție, au avut loc alunecări de teren în Munții Făgăraș. Din această cauză, au avut loc modificări pe traseul spre Valea Sâmbetei. Informația a fost oferită de salvamontiștii brașoveni.

„La intrare pe poteca turistică de acces spre Valea Sâmbetei din Munții Făgăraș au avut loc mai multe alunecări de teren, iar din acestă cauză poteca este impracticabilă pe o porțiune de aproximativ 100m!
Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov, au identificat un traseu alternativ pentru porțiunea afectată. Noul traseu a fost marcat corespunzător, iar vechiul marcaj a fost șters!
Traseul alternativ pornește de la microhidrocentrală până la podul peste râu și va fi folosit până la curățarea și degajarea traseului inițial!
Salvamont Brașov – Pentru siguranța dumneavoastră în munți!”, au transmis reprezentanții SPJS Brașov.

Turiștii sunt sfătuiți să nu pornească în drumeții fără echipament corespunzător. De asemenea, trebuie să se informeze în prealabil cu privire la condițiile meteo. Totodată, să aleagă trasee potrivite pregătirii lor fizice. Nu în ultimul rând, să țină cont de faptul că se întunecă tot mai repede.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button