Turism

S-au închis Transalpina și Transfăgărășan

S-au închis de astăzi Transalpina și Transfăgărășan. Din cauza vremii, ambele trasee turistice au fost închise de astăzi. Anunțul a fost făcut de Infotrafic.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând de astăzi 17 noiembrie 2022, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, imprevizibile ce pot apărea în orice moment în perioada sezonului rece, pentru siguranța participanților la trafic, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 metri – 59+800 metri, între localitățile Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea)”, se arată pe site-ul Poliției Române.

S-au închis Transalpina și Transfăgărășan…

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând de astăzi, 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan), pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 104 (Piscu Negru, județul Argeș) – 130+800 metri (Bâlea Cascadă, județul Sibiu)”, a mai informat Centrul Infotrafic.

Pe mai multe artere rutiere se circulă în condiții de ceață / și s-au carosabil ud.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic. Totodată, pentru siguranță, trebuie să crească distanța între autovehicule când rulează pe un carosabil umed. Să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă.
„Asigurați-vă înainte de schimbarea benzii sau a direcției, semnalizând din timp această intenție!
Folosiți luminile de ceață din dotarea autovehiculelor și nu vă angajați în efectuarea de manevre periculoase în condiții de vizibilitate redusă!”, sfătuiesc polițiștii.

Informații actualizate despre trafic găsiți aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button