Turism

Român – vacanță de 80.000 de euro de 1 Decembrie / Forfota cuprinde țara noastră

Român – vacanță de 80.000 de euro de 1 Decembrie

Românii se pregătesc să intre în minivacanța de 1 Decembrie. Mulți vor lua cu asalt stațiunile din Valea Prahovei, dar și Poiana Brașov. Brașovul va fi, de asemenea, în centrul atenției, pentru că mâine se va deschide Târgul de Crăciun. Și zona Bran-Moieciu-Fundata este la mare căutare. Cei care vor să schieze, o pot face AICI.

La București, Alba Iulia, Brașov, dar și în alte orașe din țară, autoritățile au pregătit programe speciale de Ziua Națională a României. Vor fi puse la dispoziție și meniuri tradiționale, din care nu va lipsi mâncarea de fasole.

Destui, însă, au ales să petreacă în afara țării de 1 Decembrie. În Egipt, pe malul Mării Roșii, în Oman, la Salalah, unde ofertele sunt decente, dar se îndreaptă și către destinații exotice – Zanzibar – Tanzania, Seychelles, Thailanda, Indonezia.

Roxana Ilinca, consultant de turism, a relatat pentru Antena 1 cât a plătit un român pentru vacanța de 1 Decembrie: „Cea mai scumpă vacanţă se apropie de 80.000 de euro, doi adulţi doi copii, zbor la first class şi cazare de lux în Maldive, o insultă privată”.

Român – vacanță de 80.000 de euro de 1 Decembrie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button