Turism

În 1 decembrie se deschide sezonul de schi – lângă Brașov

Se deschide sezonul de schi

În Poiana Brașov și în stațiunile de pe Valea Prahovei pregătirile pentru noul sezon de schi sunt în toi.

Însă, relativ aproape de Brașov, într-o micuță stațiune din Harghita, la Mădăraș, sezonul de schi se va deschide pe 1 decembrie.

„Se pare ca iarna a venit să stea pe la noi. Astfel, sezonul de schi va începe joi, 1 decembrie. Vă invităm la un schi de încălzire în minivacanță, pe pârtia mică, Kicsi Súgó!”, au anunțat administratorii, potrivit Ski&Outdoor Magazine.

Deocamdată, se va schia pe pârtia cu lungimea de 200 de metri. În viitor, în funcție de condițiile meteo, se vor deschide și celelalte pârtii. Sunt, în total, 5. Informația a fost oferită, pentru sursa citată, de Sipos Zoltan, un reprezentant al administratorilor din Mădăraș.

Drumurile de acces spre Mădăraș sunt acoperite cu zăpadă și gheață. De aceea, reprezentanții stațiunii fac apel la turiștii ce vor veni să-i viziteze să aibă mașinile echipate cu cauciucuri de iarnă și cu lanțuri antiderapante.

Stațiunea Mădăraș este situată la o altitudine de 1500-1760 de metri. Prețurile la cazare sunt rezonabile. Nu sunt condiții de lux, ci decente. De exemplu, pe Booking.com, închirierea unei cabane cu 8 locuri pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie costă mai puțin de 3.000 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] În 1 decembrie se deschide sezonul de schi – lângă Brașov […]

1 an în urmă

[…] se deschide sezonul de schi în această minivacanță de 1 Decembrie, precum la Mădăraș – DETALII, AICI. În Poiana Brașov, deschiderea se lasă […]

1 an în urmă

[…] 1 Decembrie nu se poate schia în Poiana Brașov, precum la Păltiniș sau Mădăraș. Însă, fostul mare fotbalist Adrian Ilie, poreclit „Cobra”, promite un ospăț de zile mari […]

Back to top button