Turism

Reacții după primul charter din Antalya revenit cu turiști la Brașov / De ce sunt mulți în stand-by

Reacții după primul charter din Antalya revenit cu turiști la Brașov.

„Primii turiști din Brașov în acest sezon s-au întors din Antalya! Și ca să facă întoarcerea mai ușoară, noul aeroport i-a așteptat cu o priveliște deosebită a unei aterizări între nori. Dacă încă nu v-ați decis pentru vacanța perfectă de anul acesta, plecările din Brașov, cu zbor direct spre Antalya, sunt în fiecare sâmbătă până la jumătatea lunii septembrie!”, a informat un touroperator pe contul său de Facebook.

Reacții după primul charter din Antalya revenit cu turiști la Brașov

Mulți și-ar dori să plece în vacanță în Turcia de pe Aeroportul Brașov, dar stau, încă, în expectativă. Motivul? Întârzierile unor zboruri, „decolările” și „aterizările” efectuate cu autobuzul, din cauza „programului de supermarket” 7.00-19.00.

„Dacă se fac negreșit zboruri în fiecare săptămână, este super și vom opta și noi. Doar să nu avem surprize, să fim relocați la București/Sibiu din diverse motive. Mulți stăm și așteptăm ca să vedem că nu mai apar probleme și surprize neplăcute (cu programul aeroportului, lipsa anumitor servicii. etc)”, a scris o doamnă pe pagina de Facebook amintită.

Răspunsul primit de la reprezentanții touroperatorului a fost următorul: „Stimată doamnă, este justificată grija dumneavoastră și vă înțelegem reticența. Cu toate acestea, în unele situații nefiind motive în care vreun touroperator sau agenție de turism să poată interveni direct, singurul lucru pe care îl putem face este să vă asigurăm de toată transparența, comunicarea și susținerea în situațiile neprevăzute. Dorința și motivația noastră este să vă oferim vacanțe sigure și sprijin în rezolvarea oricărui incident. Mulțumim!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
8 luni în urmă

Inca “se lucreaza” la bete-n roate!
Cineva este nemultumit de faptul ca opereaza Dan Air ! Si nu cine “trebuie”.

mihai
8 luni în urmă

Daca e adevarata stirea din Adevarul, maine Dan Air isi va anunta suspendarea zborurilor din Brasov!! Ne-au invins? Eu sper ca nu o sa cedam si romantsa impreuna cu alti sefi care raspund de aviatia civila trebuie “ridicati” de la… Citeşte mai mult »

8 luni în urmă

[…] de la Brașov, pe aeroportul din Ghimbav vor opera în perioada următoare doar charterele către Antalya și Creta și diverse curse private. În rest, va fi liniște, iar angajații turnului de control de […]

Back to top button