Turism

Kronwell Business & Lifestyle şi QOSMO Braşov Hotel au primit importante distincții în cadrul Galei „Top 50 hoteluri de business”

Kronwell Business & Lifestyle şi QOSMO Braşov Hotel au primit importante distincții în cadrul Galei „Top 50 hoteluri de business”, ediția a 6-a, susținută de Trends HRB în 28 martie 2024, eveniment care celebrează excelența în ospitalitate.

În topul național al celor mai bune hoteluri de business, Kronwell s-a clasat pe locul al II-lea, urmat de QOSMO Brașov Hotel, pe locul IV, situandu-se astfel în primele 5 poziții din clasament alături de 3 lanțuri hoteliere internaționale renumite de 5 stele din București.

În cadrul celei de-a doua categorii, la nivelul regiunii Transilvania, QOSMO Brașov Hotel a fost premiat drept cel mai bun hotel de business, în cadrul aceleiași gale.

Top 50 Hoteluri de Business reprezintă una dintre cele mai complexe și transparente evaluări a industriei hoteliere românești, evidențiind, anual, evoluția pieței și a standardelor din ospitalitate, având în vedere criterii stricte de evaluare și jurizare, financiare, calitative și de rating.

Juriul care a acordat Kronwell Business & Lifestyle și QOSMO Brașov Hotel această onorantă recunoaștere este format din înalți profesioniști ce activează în industria ospitalității: Călin Ile (Managing Partner Premier Hospitality & Președinte de Onoare FIHR), Dr. Ray Iunius (CEO winsed.swiss education group), Dumitru Luca (Președinte Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT), Florin Țâncu (Director General Weco Travel România), Mircea Drăghici (CEO, EST Hospitality & Vicepreședinte Asociația Incoming România), Sevda Cadîr (Senior Hospitality Consultant CEE & SEE Cushman & Wakefield), Irina Rubeli (Associate Partner KPMG), Lucian Boronea (CEO, Accent Travel & Events), Sebastian Mîndroiu (Founder & Managing Partner PickTwo Studio), Carmen Filote Ionescu (Editor în Chief TrendsHRB).

Kronwell Business & Lifestyle și QOSMO Brașov Hotel, proiecte hoteliere remarcabile, au primit aceste onorante distincții în recunoașterea serviciilor excepționale, a facilitaților impecabile și a dedicării echipei pentru a oferi oaspeților experiențe personalizate, de neuitat. 

Această distincție primită din partea unor înalți profesioniști, pune accentul pe dedicarea echipei Kronwell și QOSMO de a oferi ospitalitate la cel mai înalt nivel, și reprezintă o frumoasă recunoaștere a eforturilor echipei.

„Suntem deopotrivă încântați dar și obligați de aceste două premii să ne menținem printre cei mai buni hotelieri”, spune Daniel Popescu. „Dedicăm aceste distincții membrilor echipei noastre care depun zilnic toată energia și pasiunea pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților noștri”.

Turiștii de business și de leisure sunt invitați la Brașov să descopere serviciile Kronwell și QOSMO, servicii recunoscute și premiate an de an în cadrul evenimentelor de profil. De altfel, QOSMO Brașov Hotel și Kronwell Business & Lifestyle sunt hotelurile care ocupă primele două poziții pe platforma de rezervări online booking.com, având cel mai mare rating acordat de oaspeți la nivelul orașului Brașov, respectiv nota 9,7 și nota 9,6.

Grupul Kronwell, lider cu experiență de peste 20 de ani în industria brașoveană a ospitalității, este dedicat livrării de servicii premium în cadrul tuturor proiectelor din portofoliu, iar cele două proiecte hoteliere ce însumează un număr total de 214 camere și ample capacități de conferință de până la 2400 persoane reprezintă un landmark pentru de travel, leisure and business.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button