Turism

HiSky – ce „cadou” cu ocazia zilei de naștere… / „Măcar niște artificii puteați să aduceți”

HiSky a „comis-o” a „n”-a oară. „Aventura” a fost istorisită de o persoană care a făcut haz de necaz, însă în finalul comentariului postat pe contul de Facebook HiSky a promis solemn: „În viața mea nu mai zbor cu voi, mai bine mă duc pe jos”.

„Mulțumesc frumos HiSky! Sunt născut pe 4 iulie și anul acesta am sărbătorit, datorită vouă, pe aeroportul din Zakyntos!!! Vă mulțumesc deosebit, pentru că programarea decolării era la 6.45, iar fizic am decolat la 20.30. Băiatul meu de aproape 4 ani care era treaz de la ora 3.50 dimineața a apreciat un airport-break la cafeneaua din incintă. Nici o explicație, nimic! 3 zboruri în aceeași situație: Cluj-Napoca, Iași și București. Puteați măcar niște artificii sa aduceți…”, a precizat turistul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
13 zile în urmă

Oalta companie aeriana de rahat, pe care am mentionat-o inca de cand si-a manifestat intentia de a zbura de la Brasov ! Am avut dreptate ? Alo, domnilor care ati inaugurat cu tam-tam aceste companii !

Back to top button