Turism

E scump Massif în Poiana Brașov

E scump Massif în Poiana Brașov

Festivalul Massif, mult lăudat de primarul Allen Coliban, se va desfășura între 3 și 6 martie în Poiana Brașov. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul evenimentului. Asta chiar dacă încă nu se știe ce artiști vor sosi în stațiunea montană pentru a concerta.

Astfel, un bilet cu acces general de bază costă 79 de euro, plus taxe, redus de la 149 de euro. Un tichet cu acces general fără riscuri se vinde cu 99 de euro, plus taxe, redus de la 169 de euro. Biletul VIP nu beneficiază de reduceri, fiind de 250 de euro.

Și hotelierii din Poiana Brașov au pregătit pachete cu ocazia Massif-ului. De exemplu, la un hotel de renume, pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și bilet de acces la festival, prețurile pleacă de la 709 euro/persoană.

Organizatorii Massif te invită în Poiana Brașov cu mesaje de tipul: „Când îți accepți partea sălbatică, începe o nouă viață. Mult mai plină de culoare. E timpul să-ți îmbrățișezi interiorul și să te pregătești să fii Masiv în cel mai cool spațiu sigur al iernii”.

E scump Massif în Poiana Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ochi. Iar prețurile sunt pe măsură, atât la cazare, cât și la masă. Și nu numai în cadrul hotelurilor și pensiunilor, cât și la chioșcuri ori la localurile simple, fără […]

1 an în urmă

[…] Massif, Neversea și UNTOLD – „la pachet”. […]

Back to top button