Turism

Organizatorii Massif, informații „calde” despre prima ediție a festivalului

Organizatorii Massif oferă la această oră informații despre prima ediție a festivalului. Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 martie 2023, în stațiunea Poiana Brașov. Abonamentele vor fi puse în vânzare din 10 noiembrie, după cum au precizat organizatorii Massif, cei care se ocupă și de Untold. Conferința poate fi urmărită aici. La aceasta participă și primarul Brașovului, Allen Coliban.

Vor fi două scene principale. Una va fi de zi și una de noapte, pe platoul Pârtiei Bradul. De asemenea, vor fi două scene secundare, în aceeași zonă. Aceștia nu au putut oferi încă detalii privind artiștii care vor urca pe scene.

Vor fi amenajate zone pentru activități pe timp de zi. Majoritatea vor fi încălzite, după cum a menționat Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold Universe.

Organizatorii se așteaptă la 15.000 de participanți în fiecare zi. În ianuarie se va deschide lista pentru înscrierea voluntarilor.

Amintim că, prima ediție a festivalului ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, în luna martie. Dar evenimentul a fost amânat pe fondul pandemiei.

„Având în vedere evoluția de la Brașov a epidemiei de coronavirus (astăzi, de exemplu, incidența la Brașov este de 15,13 la mia de locuitori), precum și discuțiile dintre organizatori și administrația centrală, s-a ajuns la concluzia că seria de evenimente MassifWinter, gândite pentru luna martie a acestui an în Poiana Brașov, este imposibil de organizat, din cauza faptului că numărul de participanți care și-au achiziționat deja bilete depășește cu mult limita maximă de persoane care pot fi prezente la evenimente de acest gen. Ca urmare, evenimentul a fost reprogramat pentru sezonul de iarnă 2022-2023”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Brașov în luna februarie.

Știre în curs de actualizare…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] 2.000 de abonamente General Access la Massif Festival vor fi puse în vânzare joi, 10 noiembrie, la ora 10:00, la un preț […]

1 an în urmă

[…] Festivalul Massif, mult lăudat de primarul Allen Coliban, se va desfășura între 3 și 6 martie în Poiana Brașov. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul evenimentului. Asta chiar dacă încă nu se știe ce artiști vor sosi… Citeşte mai mult »

Back to top button