Turism

Dino Parc Râșnov – premiu important în premieră

Dino Parc Râșnov – premiu important în premieră.

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din S-E Europei, a câștigat, pentru prima dată, premiul „Tripadvisor Travelers Choice Award”. Această distincție este oferită de Tripadvisor, cea mai mare platformă de recomandări turistice la nivel internațional, pe baza recenziilor lăsate de călători din întreaga lume. Este al doilea premiu obținut de Dino Parc Râșnov anul acesta, prin votul vizitatorilor, după Destinația Anului 2023 la categoria „Parcuri de distracție și aventură”.

Dino Parc Râșnov - premiu important în premieră | MyTex.ro
Dino Parc Râșnov - premiu important în premieră 10

Dino Parc Râșnov – premiu important în premieră

Dino Parc Râșnov s-a deschis în anul 2015 și a devenit în scurt timp destinația preferată a familiilor cu copii, misiunea principală a companiei fiind cea educațională și recreativă. Tot anul acesta, Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori în cei 8 ani de activitate. În aceeași perioadă, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și-a dublat suprafața, ajungând la 4 hectare și peste 120 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific. Începând cu 2023, parcul se clasează pe locul 1 în topul parcurilor tematice din România, conform Tripadvisor.

„Le mulțumim vizitatorilor Dino Parc pentru aprecieri și ne bucurăm să vedem cât de iubit este acest spațiu, dar și că munca întregii echipe este validată. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să le oferim o experiență unică celor care ne trec pragul, punând întotdeauna vizitatorii noștri pe primul plan și aducând constant noi atracții și exponate în mărime naturală în parc. Iar acesta este motivul pentru care, în ultimii ani, am reușit să urcăm în topul celor mai vizitate obiective turistice din România”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Dino Parc Râșnov – premiu important în premieră

Premiul „Tripadvisor Travelers Choice Award” îmbogățește palmaresul Dino Parc Râşnov, care este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România, conform Google Maps.

Dino Parc Râșnov și-a diversificat permanent oferta de activități tematice, astfel că, astăzi, prezintă 120 de dinozauri în mărime naturală, o platformă de cutremure, vulcanul care simulează o erupție, ateliere pentru copii desfășurate în parc, dar și un cinematograf în aer liber.

De altfel, toate exponatele și expozițiile din parc sunt atestate științific și realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și partenerii privați autohtoni și internaționali.

Dino Parc Râșnov oferă grupurilor organizate tururi ghidate bogat documentate din punct de vedere științific, iar în perioada programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde școlarii și preșcolarii au beneficiat și de expertiza unui dendrolog, care le-a povestit despre viața arborilor şi a arbuştilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button