Turism

Delia, contrariată după o noapte de cazare în Cluj

Delia, contrariată după o noapte de cazare în Cluj…

Delia Matache a cântat în weekend la nunta știristei Roxanei Hulpe și s-a cazat la un hotel din Cluj, unde s-a plâns că nu s-a putut odihni deloc. Cântăreața s-a cazat la un hotel situat aproape de stradă, iar zgomotul din trafic nu a lăsat-o să doarmă. Această experiență neplăcută a determinat-o pe artistă să își exprime revolta pe rețelele de socializare, împărtășind fanilor problemele întâmpinate. Ea s-a declarat contrariată de faptul că un hotel amplasat lângă un drum foarte circulat nu dispune de termopane care să izoleze eficient zgomotul exterior.


„Hotel lângă stradă? În viața mea nu mai aleg. N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă, cum să dormi lângă stradă? Și să n-ai termopane”, a spus artista în mediul online.


Delia Matache a vorbit recent deschis despre provocările pe care le întâmpină din cauza a patru tulburări neurologice. Într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit că suferă de ADHD (Tulburare de Deficit de Atenție și Hiperactivitate), misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan.


ADHD îi afectează capacitatea de concentrare și organizare, misofonia îi provoacă o reacție intensă la anumite sunete, anxietatea aduce stări de neliniște și stres, iar sindromul Peter Pan se manifestă prin dorința de a evita responsabilitățile de adult.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button