Turism

„Cobra” – invitație la un 1 Decembrie pentru gurmanzi în Poiana Brașov

Invitație la un 1 Decembrie pentru gurmanzi

De 1 Decembrie nu se poate schia în Poiana Brașov, precum la Păltiniș sau Mădăraș. Însă, fostul mare fotbalist Adrian Ilie, poreclit „Cobra”, promite un ospăț de zile mari la Hotelul Ruia, care-i aparține. El este căsătorit cu Dana, fiica lui Ion Matei, cel ce se identifică, realmente, cu unitatea hotelieră de mult timp.

Vrem să facem ceva spectaculos. Și, după ce am stat să mă gândesc puțin, am reușit să găsesc soluția. Zi de zi, clienții noștri vor avea bucuria să fie martori ai unor momente de-a dreptul delicioase, să le oferim o vacanță ca-n povești”, a declarat „Cobra” pentru Fanatik.

George Proțap, un maestru al grătarelor, a detaliat despre ce se va întâmpla la Hotelul Ruia în minivacanța de 1 Decembrie, dar numai:

„Începând cu 1, până pe 5 decembrie, apoi în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, vom pregăti carne la proțap, grătare. Va fi ceva unic. Vom avea berbecuți, purceluși, viței, tot ce trebuie pentru oricine vrea să aibă o experiență culinară deosebită. Una care, vă garantez, va fi și cu adevărat gustoasă. Carnea este ținută întâi la baiț. Câteva zile, să fie perfectă. Apoi o punem la proțap. Avem grijă să reglăm temperatura și învârtim acolo ore bune, să sfârâie și să fie rumenită perfect. Apoi, cine își dorește, se servește cu o bucățică”.

Accesând motorul de căutare Trivago, s-a constatat că nu au fost găsite locuri de cazare libere pentru Hotelul Ruia din Poiana Brașov, nici în minivacanța de 1 Decembrie, nici de Crăciun, nici de Revelion.

Invitație la un 1 Decembrie pentru gurmanzi | MyTex.ro
„Cobra” - invitație la un 1 Decembrie pentru gurmanzi în Poiana Brașov 4

Invitație la un 1 Decembrie pentru gurmanzi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button