Turism

Care este noua destinație îndepărtată „la modă” a românilor

Care este noua destinație îndepărtată „la modă” a românilor.

Mulți români au ales să-și petreacă vacanțele într-un mod „altfel”, săturându-se, parcă, de sejururile ori circuitele prin Bulgaria, Grecia ori Turcia, chiar Egipt și Tunisia.

Care este noua destinație îndepărtată „la modă” a românilor

Potrivit consultanților Exact Travel, Japonia își menține cererea foarte ridicată în materie de turism, manifestată după terminarea pandemiei. După un an 2023 de succes, 2024 confirmă și el apetitul foarte mare al turiștilor români pentru arhipelagul nipon. Cu siguranță că acest trend se va manifesta și în 2025.

Japonia este din ce în ce mai căutată în rândul tinerilor, în special al adolescenților, datorită fenomenului manga (anime). Evenimentele de profil, organizate în număr din ce în ce mai mare în România, contribuie la acest proces (ComicCon, Festivalul de film Izanagi etc.). Acest lucru de vede și în cererea de tabere de vară de copii în Japonia, în mare creștere față de anul 2023.

JNTO (Japan National Tourism Bureau) își dorește să răspândească fluxul mare de turism din toată lumea care se îndreaptă către destinațiile cheie (Tokyo, Kyoto, Nara, Osaka) spre extremitățile arhipelagului (Hokkaido, Okinawa, zona Kanazawa, Takayama). Există multe facilități financiare pentru turiștii ce optează spre zona rurală, mai puțin vizitată, a Japoniei.

La ora actuală, topul destinațiilor alese de români în Japonia este condus de Kyoto, urmat de ⁠Tokyo, ⁠Nara, ⁠Osaka și ⁠Hiroshima.

Și Coreea de Sud a devenit o destinație turistică interesantă pentru români, mai ales că destui sunt „legați” de muzica și filmele „la modă” pe care le urmăresc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
10 zile în urmă

Bravo Mytex ! Bravo ! Macar esti sincer si recunosti că Exact Travel si-a facut publicitate prin intermediul tau… pe gratis… Nii,ma,vax populi,iar ai venit ? Sunteti pe drumul cel bun. Salutari tov. Raluca Oltean si inca o data “BUN… Citeşte mai mult »

Back to top button