Turism

Brașovul, în top european pentru city break

Brașovul, în top european pentru city break. Orașul nostru a ajuns în topul celor mai frumoase şi accesibile oraşe din Europa pentru city break-uri.

Braşovul a fost inclus de revista americană Condé Nast Traveler într-un top al celor mai frumoase şi accesibile oraşe din Europa de vizitat anul acesta. Se află în clasament alături de capitale europene precum Lisabona, Atena sau Riga.

Braşovul este o prezenţă constantă în topurile europene sau mondiale de turism. Ne onorează şi ne responsabilizează. Ca administraţie locală, facem toate eforturile să le oferim vizitatorilor noştri o experienţă memorabilă care să îi convingă să revină ori de câte ori au ocazia. Spre exemplu, transformăm Poiana Braşov, staţiunea montană, parte a oraşului nostru, într-o staţiune all season, unde se pot practica schiul şi mountain biking-ul”.

Primarul Allen Coliban

El a adăugat că, odată cu deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov, programată pentru 2023, oraşul nostru va deveni mai accesibil pentru turiştii străini.

Brașovul, în top european pentru city break. Jurnaliştii americani scriu despre Braşov că este o alternativă la Bucureşti din punctul de vedere al costurilor mai mici. Ei dau ca exemplu preţul unei urcări cu telecabina până în vârful Muntelui Tâmpa, care se ridică la 20 de lei.

De asemenea, sunt menţionate delicatesele locale „kürtőskalács” (discutabil ca „delicatesă locală”). Nu e trecut turul gratuit pe care îl oferă touroperatorul local Walkabout. E vorba despre un tur pe jos, în fiecare dimineaţă, de la ora 10:30, pornind de la fântâna din Piaţa Sfatului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button