Turism

BRAȘOV. De la 1 aprilie, reapar terasele de pe strada Republicii

 

Terasele de pe strada Republicii vor reapărea „în peisaj” începând cu 1 aprilie, după cum a informat administratorul public al municipiului Brașov, Miklos Gantz. Acesta a precizat că amplasarea teraselor se va desfășura în perioada 1 – 7 aprilie, fiind depuse până în prezent 40 de solicitări din partea comercianților din zonă.

Asemenea anului trecut, terasele vor fi amplasate pe centrul străzii, pentru ca de o parte și de alta să rămână spații pentru circulația pietonală, precum și pentru accesul mașinilor de intervenție. Totodată, culoarul de trecere dintre terase trebuie să aibă minimum 1,20 m.

Conform regulamentului de amplasare a teraselor, adoptat în 2013, fiecare comerciant are dreptul să amplaseze maxim trei umbrele cu o dimensiune de 3,5 x 3,5 metri, iar sub fiecare umbrelă pot fi așezate până la 4 mese cu câte 4 scaune fiecare. Astfel, fiecare terasă va putea avea maxim 48 de scaune, astfel încât clienții să nu stea înghesuiți sau să se extindă pe spațiul destinat circulației pietonilor.

„Și în Piața Sfatului, pe Michael Weiss sau pe Hirscher se vor amplasa terase, în funcție de solicitările venite de la comercianți, unii dintre aceștia menținându-și terasele și pe parcursul sezonului rece”, a precizat Miklos Gantz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button