Turism

„ANPC la munte și la mare” a început cu Poiana Brașov

Programul „ANPC la munte și la mare” a început cu Poiana Brașov. Este vorba despre un program derulat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Instituția le oferă operatorilor economici să verifice dacă sunt pregătiți pentru a le oferi turiștilor servicii de calitate.


Ei pot solicita un control de fond, fără ca apoi să fie sancționați pentru neregulile găsite. Scopul este ca ei să afle ce probleme au pentru a le remedia.
Programul a început de câteva zile, la Poiana Brașov.
În cazul în care un operator economic dorește să verifice dacă este pregătit pentru a-și deschide porțile în sezonul de vacanță, poate solicita ANPC un control de fond, conform competențelor legale pe care le instituția le are.
Operatorul economic va primi un set de măsuri de remediere, într-un termen rezonabil de execuție, urmând ca îndeplinirea acestora să fie reverificată de ANPC, potrivit romanialibera.ro.
ANPC va face publice datele și imaginile de dinainte și de după control.

Acum cîteva zile, în Poiana Brașov, a avut loc prima întâlnire din cadrul programului.

ANPC la munte și la mare | MyTex.ro
Sursa foto: Facebook / Horia Constantinescu

Au participat președintele ANPC Horia Constantinescu și directorul general Paul Anghel și operatorii din zonă și de pe Valea Prahovei. A fost prezentat principiul de funcționare al programului și modul de lucru.

Următoarea întâlnire va avea loc la sfârșitul lunii, pe litoral.

sursa foto: Wikivoyage


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] „ANPC la munte și la mare” a început cu Poiana Brașov […]

1 an în urmă

[…] asta nu trebuie să vedem?”, s-a întrebat președintele ANPC, făcând referire la dezastrul descoperit în depozitul unui magazin. Horia Constantinescu a […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare