Turism

Alternativă la litoralul românesc – Vacanță în Bulgaria, cu autocarul / Plecări și din Brașov

Alternativă la litoralul românesc.

Mulți români preferă să-și petreacă vacanțele de vară pe litoralul bulgăresc, fiind atrași de prețurile relativ scăute, dar mai ales de regimul all-inclusive oferit de multe hoteluri. De exemplu, la începutul lunii iulie, la Nisipurile de Aur, pentru un sejur de o săptămână – 2 persoane la un hotel de 4-5 stele, plătești de la 4.500 de lei în sus – Vezi, AICI).

Pentru cei ce nu vor să plece în vacanță în Bulgaria cu mașina, să nu aibă posibile bătăi de cap cu parcarea sau cu paza, există varianta transportului cu autocarul.

Alternativă la litoralul românesc

Prețul unui bilet pleacă de la 48 de lei pentru destinaţiile de pe litoralul bulgăresc, pe ruta Bucureşti – Nisipurile de Aur şi Balcic, în timp ce un bilet spre Salonic pornește de la 115,99 lei. Se poate pleca cu autocarul și din Brașov către stațiunile de pe litoralul bulgăresc, călătoria durând aproape 11 ore, cu transfer. Prețul unui bilet Brașov – Varna pentru plecarea din 9 iulie, de exemplu, este de 94 de lei, plus o taxă de rezervare de 5 lei – Detalii, AICI.

„FlixBus, compania travel-tech care operează cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, îşi extinde oferta din România şi lansează noi conexiuni pentru sezonul de vară spre Grecia şi litoralul bulgăresc. Începând cu 19 iunie, pasagerii vor avea o conexiune directă din Bucureşti în Salonic, iar din 20 iunie vor începe cursele spre unele dintre cele populare destinaţii de vacanţă din Bulgaria”, au anunțat reprezentanții companiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button