Timp liber

Un nou recital sub semnul iubirii

Un nou recital sub semnul iubirii

Miercuri, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor”, sunteți invitați la „Recitalul de la ora cinci”, susținut de soliștii Operei Brașov: Aurelia Florian – soprană, Corina Klein – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Asineta Răducan – mezzosoprană, Alexandru Aghenie – bariton și Alexandru Chiriac – bariton. La pian îi va acompania Simona Patriche, iar Simona Manole va face prezentarea evenimentului.

Pentru că tot suntem în Luna Iubirii, artiștii Operei au pregătit, și de această dată, un program special, din care nu vor lipsi cele mai îndrăgite piese de dragoste: „Love Me Tender” – Elvis Presley, „When I Fall in Love” – Victor Young, „Be My Love” – Nicholas Brodszky, dar și arii din opere: „Samson și Dalila” de C. de Saint-Saëns și operete: „Văduva veselă” de Fr. Lehár.

Preț bilete: 8 lei – adulți, 4 lei – pensionari și 2 lei – elevi, studenți. Acestea se pot achiziționa de la sediul Muzeului „Casa Mureșenilor” (Piața Sfatului nr. 25), înainte de începerea evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button