Timp liber

Spectacol special la Sala Patria din Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov desfășoară, în data de 28 noiembrie, evenimentul „Dizabilitatea dincolo de aparențe”, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități. Spectacolul va avea loc de la orele 16:00, la Sala Patria.

„În cadrul acestui eveniment va avea loc un spectacol de grație, talent și sensibilitate susținut de copii și tineri cu dizabilități, copii care provin din familii defavorizate, alături de dansatori, artiști și bunici activi din comunitate. Clipele speciale dăruite de acești oameni minunați vor declanșa sentimente apreciative, de sensibilitate și respect față de perseverența, ambiția și determinarea lor”, au precizat reprezentanții Direcției de Asistență Socială Brașov.

În foaier va avea loc o expoziție cu produse handmade, realizate de persoanele cu dizabilități. Evenimentul este sprijinit de Primăria Municipiului Brașov și de Filarmonica Brașov.
Colaboratori:


• Direcția de Asistență Socială Brașov

      - Centrul Comunitar Integrat pentru Copii
      - Academia Seniorilor 

• Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brașov
• Fundația „Rafael” Codlea
• Asociatia Pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice „Sf. Haralambie” Brașov
• Fundația „Hospice Casa Speranței” Brașov
• Asociația „Zâmbete și Suflete Curate”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare