Timp liber

Șanse de a vedea spectacole deja sold out

Șanse de a vedea spectacole deja sold out. E vorba de „Voievodul ţiganilor” şi „Anotimpurile”, prezentate de Opera Brașov. Spectacolele sunt de multă vreme sold out, așa că e singura șansă de a le vedea sunt repetițiile generale cu public.

Opera Braşov deschide porţile publicului şi la ultimele repetiţii generale din această lună: „Voievodul ţiganilor”, operetă de J. Strauss-fiul, şi „Anotimpurile”, spectacol de balet pe muzică de A. Vivaldi şi A. Piazzolla.
Șanse de a vedea spectacole deja sold out. Astfel, vineri, 17 martie, de la ora 11.00, în Sala Operei, braşovenii care nu au mai prins bilete la spectacole sunt invitaţi să cunoască povestea unui proprietar de pământuri, întors acasă din exil, care îşi găseşte şi împlinirea în dragoste, întâlnind-o pe fiica ultimului Paşă din acel ţinut, poveste spusă de compozitorul Johann Strauss-fiul şi libretistul Ignaz Schnitzer în opereta „Voievodul ţiganilor”. Preţul biletului este de 20 de lei. Spectacolul durează două ore şi 15 minute şi are o pauză.
Șanse de a vedea spectacole deja sold out. Vineri, 24 martie, de la ora 12.00, în Sala Operei, melomanii sunt aşteptaţi la un periplu în paşi de dans prin „Anotimpurile” compuse de Antonio Vivaldi şi cele ale lui Astor Piazzolla. Spectacolul îmbină în mod armonios baletul clasic şi pe cel neoclasic, având inserţii de tango argentinian, un plus de originalitate şi atractivitate în desfăşurarea sezoanelor. Spectacolul durează o oră şi 15 minute şi nu are pauză. Preţul biletelor este de 20 de lei.
Biletele pentru ambele spectacole-repetiție se pun în vânzare de astăzi, 10 martie, de la ora 10.00, atât la sediul Operei, cât și online.
Tot azi are loc, de la ora 11.00, repetiția generală cu public pentru „Elixirul dragostei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button