Timp liber

RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie – 2 iulie

Retrăim atmosfera anilor 2000 împreună cu muzică retro, film, concerte, coafuri retro, diafilme, teatru radiofonic, expoziții cu obiecte vintage, photocornere cu televizoare vechi, mobila și covoarele persane din vremurile copilăriei, telefoane vintage, cabină telefonică, poze cu celebra bancă a școlarului cu harta României în fundal, paradă de maşini retro și jocurile copilăriei. Vom face și concursuri de sărit coarda, șotron, de bătut covoare și ne vom reaminti regulile de la Țară, țară vrem ostași. V-am pregătit și premii cu gustul copilăriei. Dacă ți-e dor de pufuleți și mentosane, hai în week-end la Retroval.

Vă aşteptăm vineri 30 iunie, de la ora 20.00, la filmul românesc * Liceeni * în aer liber pe terasă, sâmbătă 1 iulie de la ora 20.00 la un concert super fain cu trupa ASIA și duminică 2 iulie la Retro Party cu DJ BKL şi jocurile copilăriei cu MC ANA MOGA si MARIAN MAICAN. Retroval revine la AFI Brasov!

„Ia cu tine și inima, inima mea
Și ascunde-o în bagaje pe undeva…”

Dacă știi continuarea versurilor…. e cu must să-ți suni prietenii. Haideți să retrăim atmosfera anilor 2000 împreună la ediția a doua de RETROVAL!

Intrarea la festival este gratuită, accesul la concerte și activări se face în limita locurilor disponibile. Ne vedem la mall!

Articole asemănătoare
| MyTex.ro
RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie - 2 iulie 10

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button