Timp liber

Profesorul Tiberiu Foriș lansează trilogia pamfletară despre pandemie

Profesorul Tiberiu Foriș lansează trilogia pamfletară despre pandemie.

După ce, la începutul acestui an, a lansat cel de-al treilea volum din „Timpul pierdut. Jurnal de pandemie”, astăzi are loc prezentarea întregii trilogii. Evenimentul are loc la Centrul Cultural Reduta, începând cu ora 15.00, făcând parte din programul Festivalului Monodramei Independente, aflat la a treia ediție.
Prof. univ. dr. habil. ec. ing. Tiberiu Foriș este director al Departamentului de Management și Informatică Economică al Universității Transilvania din Brașov, absolvent al Facultății de Mecanică, specializarea Autovehicule Rutiere și al Facultății de Științe economice, specializarea Marketing, Universitatea Transilvania, doctor în informatică economică al ASE București. Director general al Școlii de Formare Managerială în Turism și al patronatelor din industrie din Regiunea Centru UGIR-1903, membru al Infer Koln, manager de proiecte strategice pentru formare profesională continuă din turism, industria alimentară, tipografii și mass-media.
A publicat numeroase cărți și articole de specialitate de referință din domeniul managementului și a condus unele dintre cele mai importante proiecte naționale de investiții.

A efectuat specializări internaționale și a fost visiting profesor la universități din Germania, Belgia Olanda, Marea Britanie, Franța, Letonia, Grecia, Turcia. Membru în comisii de doctorat la universități din Brașov, București, Iași, Chișinău.
De Ziua Naţională, în 2016, a publicat prima sa carte de poezie-pamflet, „Zâmbete triste”, iar în 2017, volumul de poezie „Anotimpuri”. Au urmat „Timpul Probabil”, „Timpuri noi” și cele trei volume din trilogia „Timpul pierdut. Jurnal de pandemie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button