Timp liber

Moș Crăciun vine la Brașov de astăzi

Moș Crăciun vine la Brașov de astăzi. După doi ani de pandemie, copiii se pot întâlni, din nou, cu Moş Crăciun în Piaţa Sfatului. Venit de departe, el se va instala astăzi și va fi prezent până în 23 decembrie, zilnic, între orele 17.00-20.00. Moş Crăciun îi va aştepta pe cei mici pe un scaun special.

„Moşul va asculta dorinţele fiecărui copil, iar elfii lui se vor asigura că acestea sunt notate şi ajung unde trebuie, ca bucuria să fie deplină de Crăciun”.

Reprezentanţii Primăriei Braşov.

Moș Crăciun vine la Brașov de astăzi. „Magia iernii” aduce la Braşov peste 100 de evenimente. Pe lângă sutele de mii de luminiţe colorate din centrul vechi, din cartiere şi de pe bulevardele principale. În Piaţa Sfatului are loc Târgul de Crăciun. Cel mai mare de până acum, cu 60 de căsuţe cu bunătăţi, produse meşteşugăreşti şi artizanat. Pe scena din Piaţa Sfatului sunt zilnic concerte de colinde şi spectacole de dansuri populare.
În Piaţa Sfântul Ioan vă puteţi bucura de patinoarul gratuit şi de muzica Studioului lui Moş Crăciun.
În parcul central sunt ateliere de decoraţiuni, la sfârşit de săptămână. Pe Republicii a fost deschis cel mai mare centru cultural din Braşov, în locul fostei Bănci săseşti.
La Cinema Astra puteţi viziona zilnic, gratuit, filme care au făcut istorie în cinematografia internaţională. Programul evenimentelor este aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button