Timp liber

Mai mult decât un concert de pian

Mai mult decât un concert de pian

„Anotimpurile” şi un show pianistic propune Opera Braşov melomanilor la acest final de săptămână. Doar că spectacolul de balet „Anotimpurile”, pe muzica compozitorilor Antonio Vivaldi şi Astor Piazzolla, care va fi prezentat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 18.30, se joacă cu casa închisă.

Însă, duminică, 21 aprilie, va fi concertul extraordinar „It’s More Than Just a Piano Show!”, susţinut de pianistul şi entertainer-ul Dima Belinski, alături de DS Project Orchestra şi soliştii vocali: Casiana Lazăr, Ioana-Maria Repciuc, Lorena Cernişov, Andrei Petruş, Silviu Murariu. La acesta însă mai sunt bilete disponibile, costul lor fiind de 50 de lei. „În premieră la Braşov, vă propunem un concert ce stă sub semnul divertismentului, în care muzica şi comicul se combină şi creează o atmosferă incitantă şi plină de bună dispoziţie pe durata întregului spectacol. Proiectul este creat şi îl are ca protagonist principal pe Dima Belinski – pianist, compozitor, aranjor şi entertainer, care a concertat cu propriul său show în peste 100 de ţări din lume, având în palmares peste 700 de spectacole. (…) Pe lângă muzică românească, în spectacol veţi auzi şi melodii cunoscute din muzica clasică, pop şi rock internaţionale – toate fiind revizuite/ rearanjate în aceeaşi manieră originală. Stilul virtuos de interpretare la pian a lui Dima Belinski, glumele muzicale, precum şi modul haios de a comunica cu publicul transformă acest spectacol într-o experienţă de neuitat”, a precizat Cecilia Toma, purtător de cuvânt al Operei Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare