Timp liber

Festivalul Fructelor de Mare revine la Brașov în acest weekend

Prăvălia cu Raci și Deliciile Sultanului pregătesc un adevărat FESTIN, începând de vineri – 12 aprilie! Poți încerca homari, raci, fel și fel de alte fructe de mare, pești și rețete mediteraneene, ca mai apoi să te îndulcești cu deliciile turcești!

Vă așteptăm să ne delectăm cu fructe de mare, pește și deserturi turcești, toate pregătite proaspăt și cu măiestrie, chiar în fața dumneavostră, la Festivalul Fructelor de Mare care va avea loc weekend-ul acesta în Brașov.

| MyTex.ro
Festivalul Fructelor de Mare revine la Brașov în acest weekend 15

Oferta organizatorilor pentru gurmanzi este una variată, iar prețurile sunt pentru buzunarele tuturor. Printre bunătățile preparate se află și raci, homari, calamari, midii, caracatiță, scoici, king crab, paella, rapană, pui de baltă, dorada, păstrăv, redfish, iar dacă este să vorbim și despre deliciile turcești, oferta este cel puțin la fel de vastă.

Festivalul este deja unul cu tradiție în Brașov, iar festinul culinar este pregătit de echipa Prăvălia cu Raci și Deliciile Sultanului, bucurându-se deja de notorietate printre brașoveni. Evenimentul își va avea startul vineri, 12 aprilie  și se va desfășura până inclusiv duminică 14 aprilie, interval orar 12:00 – 22:00, în zona de Agrement LACUL NOUA, Brașov.

| MyTex.ro
Festivalul Fructelor de Mare revine la Brașov în acest weekend 16

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare