Evenimente

Săptămâna 23 – 28 noiembrie la librăria Okian

 

LANSARE DE CARTE: „ÎN ȚARA EMOŢIILOR”
Miercuri, 20 ianuarie, ora 18.00
Text: Gabriela Mărginean
Ilustraţii: Irina Neacşu
Prezintă: Adrian Lăcătus – decan Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Transilvania

În Țara Emoțiilor se dorește a fi o alfabetizare, o introducere în universul complex al emoțiilor de bază. Mînată de curiozitate, o fetiță pe nume Dora, face o incursiune alături de Spiridușul Surpriză în Țara Emoțiilor. Acolo, noile sale prietene, Surpriza și Bucuria, o duc la Marele Bal Regal unde îl întîlnește pe Regele ținutului, Sufletul. Acesta îi va prezenta fetiței, într-o succesiune amețitoare cei mai importanți spiriduși din Țara Emoțiilor- Tristețea, Fericirea, Furia, Frica, Dezamăgirea, Încrederea. Trecînd printr-o gamă largă și foarte diferită de emoții într-un timp atât de scurt, Dora se simte coplesită și își dorește să revină în universul ei, senin și familiar. Acasă. In Tara Emoțiilor nu e doar o poveste, ci un pretext de a explora lumea complexă a sentimentelor. Oferă contextul pentru acel timp de calitate al părintelui cu copilul său, pentru a-l ajuta să-și descopere propriile emoții, să le înțeleagă și să le gestioneze mai apoi cu ușurință.

EXPOZIŢIE DE FOTOGRAFIE: DANSUL FLORILOR
Expune : Blanka Sütő
Perioada : 04 – 31 ianuarie 2016

În zilele noastre fiecare dintre noi face fotografii, însă eu încerc să surprind momentele potrivite şi detaliile care fac diferenţa dintre o fotografie obişnuită şi una artistică. Avînd oportunitatea de a prezenta din nou la Librăria Okian câteva din fotografiile mele, am ales imagini care îmi reprezintă viziunea asupra unor detalii florale. Mă fascinează natura, în special florile, culorile şi detaliile acestora.
Vă invit cu drag să vă deconectaţi câteva minute din cotidianul obişnuit umplându-vă de energie pozitivă.

CURSURI DE TEATRU PENTRU COPII ŞI ADOLESCENŢI
Luni, 18 ianuarie – ora 18.00
Cursuri susţinute de Mihaela Alexandru (actriţă colaboratoare laTeatrul „Sică Alexandrescu”, Braşov)

Articole asemănătoare

NICIODATĂ nu eşti prea mic pentru teatru !!!! Cursul de Artă Dramatică se adresează copiilor începând cu vârsta de 4 ani şi are ca obiectiv dezvoltarea creativităţii şi a fanteziei în mod creativ, acumularea de noi experienţe, conştientizarea emoţiilor şi controlarea lor, vor putea să-şi dezvolte memoria, viteza de reacţie, spontaneitatea, să descopere lucruri noi despre ei , învăţând să se exprime liber.
Aceste cursuri vor învăţa copiii să respecte reguli şi indicaţiile altora, lucrul în echipă şi colaborarea fiind esenţiale în Arta Dramatică.
Structura cursului va fi de o şedinţă pe săptămână, cu o durată de o oră timp de 4 luni.
Sfârşitul cursului va însemna producerea unui spectacol de teatru în care copiii vor fi protagonişti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button