Timp liber

Când va avea loc Festivalul Narciselor. Evenimentul, umbrit de un incendiu

Festivalul Narciselor de la Vad – comuna Șercaia (jud. Brașov) va avea loc duminică, 12 mai. La eveniment vor participa formații și interpreți de muzică populară.
Din nefericire, însă, o bună parte din pădurea cu narcise a fost incendiată, susține primarul Cristinel Paltin.


„ Am luat decizia de a devansa termenul de 21 mai pentru 12 mai și acum mă înclin să cred că poate nu a fost o decizie corectă, pentru că trebuia mai mult devansat, pentru că narcisele deja au răsărit. Sper ca pe 12 mai, când va avea loc festivalul să fie înflorite, să mai prindem să fie înflorite, pentru că căldurile din ultima perioadă au grăbit toată vegetația. Ce aș avea eu de semnalat este faptul că am reușit anul trecut să curățăm o mare parte aferentă comunei Șercaia pentru a înflori narcisele, pentru că așa este normal, să cureți suprafața.

Partea tristă este că în urmă cu câteva zile, echipa de pompieri voluntari a comunei a fost solicitată pentru că o bună parte din pădurea cu narcise a fost incendiată. De cine?

Probabil că organele competente vor stabili, pentru că nu a tunat, nu a fulgerat să se aprindă de la natură. Cineva a pus foc și a ars. Nu a ars suprafața pe care noi o avem în gestiune și am curățat-o anul trecut și chiar acest lucru a ajutat pentru că am curățat-o și nu a avut ce să ardă“, a declarat Cristinel Paltin, primarul com. Șercaia, citat de fagarasultau.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare