Timp liber

„BrassoViza” și pentru buletinul din județ

„BrassoViza” și pentru buletinul din județ. Așa cum am anunțat aici, organizatorii  Massif au lansat campania „BrassoViza”, prima campanie locală dedicată brașovenilor. Cei care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special. Astfel își pot asigura participarea la prima ediție a festivalului de la munte. Organizatorii au revenit cu clarificări. Astfel, oferta „BrassoViza” se adresează și brașovenilor din județ. Indiferent că mai au domiciliul sau nu aici. Oferta e valabilă până în 7 ianuarie 2023.

„BrassoViza” și pentru buletinul din județ. Cei care vor să își achiziționeze abonamentele folosind buletinul de Brașov pot scana codul QR dedicat campaniei sau pot accesa site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea For Locals.

Festivalul Massif va avea loc între 3 și 5 martie, în Poiana Brașov.

Organizatorii Massif sunt cei care se ocupă și de Untold. Aceștia nu au putut oferi încă detalii privind artiștii care vor urca pe scene.

Din datele de până acum, vor fi două scene principale. Una va fi de zi și una de noapte, pe platoul Pârtiei Bradul. De asemenea, vor fi două scene secundare, în aceeași zonă.

Vor fi amenajate zone pentru activități pe timp de zi. Majoritatea vor fi încălzite, după cum a menționat Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold Universe.

Organizatorii se așteaptă la 15.000 de participanți în fiecare zi. În ianuarie se va deschide lista pentru înscrierea voluntarilor.

Amintim c, prima ediție a festivalului ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, în luna martie. Dar evenimentul a fost amânat pe fondul pandemiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Numai si numai idei tampite au pluseristii cu alinatul de coliBan in frunte. Ce ne trebuie noua tigania de masif?

Marius
1 an în urmă

De CE scrie Brasov in ungureste? Brasso visa?

Willy
Răspunde la  Marius
1 an în urmă

Ca sa se mire moldovenii. Alta intrebare!

Marius
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Da a esti la fel de urat pe cat esti de prost ,traiesti degeaba!

Raoke
Răspunde la  Marius
1 an în urmă

Acesta devianta, viligheia, este mult mai pocita, la propriu si la figurat, decat se poate deduce. E si de-o prostie crunta, betiva si ordinara.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Taragotato devianta, iar te dai sasalau? Zi, viligheio? Si acum mai ai glod intre copite, prapadito!

Back to top button