Timp liber

Brașovenii sunt invitați la teatru. Dacă doriți să râdeți cu lacrimi…

Brașovenii sunt invitați la teatru.

Dacă doriți să râdeți cu lacrimi, să revedeți trei dintre cei mai buni actori ai momentului sau pur și simplu să aflați cum să vă luați adio de la un prieten, nu ratați super comedia „Cina de adio” în regia lui Răzvan Săvescu!

Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin dau viață personajelor din comedia „Cina de adio”, scrisă de multi-premiații Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte. Subiectul piesei este inspirat de un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cină de adio organizată pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Lucrurile scapă însă de sub control și se transformă într-un șir de revelații și dezvăluiri care fac deliciul publicului și stârnesc hohote de râs. Cuplul care organizează cina este format din Mihai Călin, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, și din Ecaterina Ladin, interpreta rolului Dalida din serialul de televiziune Las Fierbinți. Actorul Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului român pentru rolul primarului din serialul Las Fierbinți, îl interpretează pe prietenul filosof încercat la cina de adio.

Brașovenii sunt invitați la teatru

Spectacolul va avea loc marți, 19 martie, la Teatrul Sică Alexandrescu, de la ora 19.30.

Brașovenii sunt invitați la teatru | MyTex.ro
Brașovenii sunt invitați la teatru. Dacă doriți să râdeți cu lacrimi... 10

Biletele se pot procura online de pe spectacolebrasov.ro sau de la Sala Patria

Program casierie: Luni – Joi 12:00 – 15:00

Pentru mai multe informații sunați la 0752 791 902

Telefon casierie: 0745 830 738

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare