Timp liber

Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok, intervenție la Sala Patria

Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok, intervenție la Sala Patria

Cea de-a 43-a ediţie a Festivalului Internaţional al Muzicii de Cameră (FIMC), care a debutat la sfârşitul săptămânii trecute, este în plină desfăşurare la Braşov. Acesta a fost inaugurat printr-un concert al orchestrei de cameră a Filarmonicii Braşov, sub conducerea muzicală a lui Sebastian Tegzeşiu. În sală s-au aflat multe personalităţi din lumea culturală a oraşului Braşov, inclusiv maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi, cel care a fondat FIMC în anul 1970.

Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok | MyTex.ro
Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok, intervenție la Sala Patria 26

Sâmbătă şi duminică, au avut loc evenimente cu invitaţi din Elveţia, Germania şi Austria.

Concertele din cadrul FIMC continuă până pe 13 aprilie, oferind un program muzical extrem de bogat pentru iubitorii de muzică din Braşov şi pentru turiştii din oraş.

Luni seară, pe scena Sălii Patria a urcat Alexandra Fits, care a interpretat melodii din repertoriul Mariei Tănase şi piese îndrăgite ale lui Édith Piaf.

În această seară, de la ora 19, la Sala Patria va avea loc un eveniment cu violonistul Florin Ionescu-Galaţi, care va urca pe scenă alături de Gaudeamus Quartet Filarmonica Braşov, de contrabasistul Nicolae Pop şi pianista Ana-Maria Negrea.
Seara va fi completată de intervenţiile lui Sebastian Lupu, actor la Teatrul Regina Maria din Oradea, cunoscut la nivel naţional, care numai pe platforma TikTok are aproape 1 milion de urmăritori.

Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok | MyTex.ro
Actor cu un milion de urmăritori pe TikTok, intervenție la Sala Patria 27

Apoi, miercuri, 10 aprilie, braşovenii îi vor putea asculta în formulă camerală pe violonistul Valentin Şerban, violoncelistul Ştefan Cazacu şi pianistul Ioan-Dragoş Dimitriu într-un eveniment special intitulat „Noblesse oblige”.

Pe 11 aprilie, în locul obişnuitului concert simfonic, va avea loc un eveniment cu Cvartetul Arcadia, un ansamblu laureat al concursurilor Osaka International Chamber Music Competition, Wigmore Hall London International String Quartet Competition şi International Chamber Music Competition Hamburg.

Pe 12 aprilie, Filarmonica Braşov propune evenimentul „O călătorie muzicală în 50 de minute”, care va fi susţinut de artişti din România şi Irlanda şi în cadrul căruia interpretările muzicale vor fi completate de proiecţii video.

Festivalul se va încheia sâmbătă seară cu un recial susţinut de violonistul Sebastian Tegzeşiu, violoncelistul Filip Papa şi pianistul braşovean Horia Mihail.

Biletele pentru toate evenimentele se găsesc la casieria Filarmonicii Braşov sau online, pe site-ul bilet.ro.

Foto: Iosif Trif


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare