Timp liber

Activități creative și distractive pentru copii, și astăzi / Spectacol interactiv

Activități creative și distractive pentru copii / Spectacol interactiv

„JazzUP Young”, proiectul educațional organizat de Asociația CultART în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, ajunge la final. Proiectul, care a început de la Ziua Copilului, are ca scop introducerea tinerilor în lumea artelor printr-o serie de ateliere interactive și spectacole captivante.

Primele evenimente au avut loc în Parcul Trandafirilor din cartierul Răcădău, în 1-2 iunie, săptămâna trecută, în Piațeta Astra, iar astăzi se încheie proiectul în Parcul Noua. Atelierele se desfășoară între orele 11:00 – 14:00 și 16:00 – 18:00, urmate de spectacole interactive între orele 19:00 și 20:00.

Vor fi ateliere de pictură, unde copiii vor învăța tehnici de bază și avansate de pictură, dezvoltându-și creativitatea și simțul artistic; atelier de canto, dedicat dezvoltării vocii și interpretării muzicale; atelier de muzică: diverse instrumente muzicale și tehnici de interpretare; atelier de dans ce va introduce copiii în dansul contemporan și alte stiluri de dans; atelier de instrumente: unde copiii vor învăța să cânte la diferite instrumente muzicale; atelier de actorie, axate pe tehnici de actorie de teatru și film

Pe lângă ateliere, proiectul include spectacole interactive susținute de tineri artiști români. Aceste spectacole, programate pentru orele 19:00 – 20:00, vor introduce copiii în lumea fascinantă a teatrului, muzicii și dansului.

Articole asemănătoare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button