Sport

Xavi și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist

 

Mijlocașul spaniol Xavi, ajuns la vârsta de 39 de ani, a anunțat că se retrage din activitate la finalul acestui sezon. În prezent în Qatar, la Al-Sadd, fostul mijlocaș al Barcelonei a anunțat că va deveni antrenor după retragerea din fotbal.

Este ultimul meu sezon ca jucător, însă vreau să văd ce-mi oferă viitorul ca antrenor. Filosofia mea reflectă stilul dezvoltat de ani de zile sub influența lui Johan Cruyff si a celor din La Masia. Îmi plac echipele care preiau inițiativa și joacă un fotbal ofensiv. Fotbalul este un instrument minunat pentru a uni oamenii şi a schimba vieţi în bine”, a transmis Xavi în comunicatul de presă. Xavi rămâne în istorie drept unul dintre mijlocașii cu cea mai bună viziune a jocului, ce a impresionat prin pasele excelente oferite colegilor. În carieră, el a câștigat de patru ori Liga Campionilor, de opt ori campionatul și Supercupa Spaniei, de trei ori Cupa Spaniei, de două ori Supercupa Europei și are și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare