Sport

WTA Washington. Sloane Stephens, eliminată în primul tur

 

Primele două favorite ale turneului de la Washington, programat pe durata acestei săptămâni în capitala SUA, au fost eliminate, marți noaptea, încă din runda inaugurală. Favorita numărul 1, reprezentanta gazdelor Sloane Stephens, a fost învinsă de suedeza Rebecca Peterson, aflată pe locul 70 în ierarhia WTA, care s-a impus neașteptat de ușor, în două seturi, scor 6-2, 7-5, după un meci care a durat o oră și 23 de minute. De partea cealaltă, a doua favorită de la Citi Open, Madison Keys, a suferit o înfrângere și mai surprinzătoare în fața necunoscutei Hailey Baptiste (foto), în vârstă de doar 17 ani și aflată pe locul 283 în clasamentul WTA. Beneficiară a unui wildcard, Hailey Baptiste s-a impus în două seturi, cu 7-6 (4), 6-2. Tânăra de 15 ani care a impresionat la Wimbledon, Cori Gauff, locul 146 WTA, venită din calificări, a părăsit şi ea competiţia în primul tur. Jucătoarea americană a pierdut, cu scorul de 6-4, 6-2, în faţa Zarinei Dias din Kazahstan, locul 84 WTA, într-o partidă de 78 de minute.

Katerina Siniakova (fav.6) și Anastasia Pavlyuchenkova (fav.7) au fost și ele învinse în prima rundă. Jucatoarea din Cehia a pierdut disputa cu Jessica Pegula, scor 4-6, 3-6, în timp ce rusoaica a fost învinsă de Christina McHale, scor 2-6, 6-4, 5-7. Anul trecut, turneul de la Washington a fost câștigat de Svetlana Kuznetsova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button