Sport

WTA Washington. Finală Makarova-Goerges

 

Finala turneului de tenis WTA de la Washington se va disputa duminică seară, de la ora 22.00, între rusoaica Ekaterina Makarova, nr. 58 mondial, și germanca Julia Goerges, nr. 40 mondial – (foto).
Sâmbătă seară, în semifinale, Makarova a învins-o cu 3-6, 6-3, 6-4, pe franțuzoaica Oceane Dodin, nr. 55 mondial, în timp ce în cealaltă semifinală, 100% germană, Goerges a avut nevoie de 2 ore și 30 de minute pentru a trece în trei seturi, 5-7, 6-4, 7-5, de compatrioata sa Andrea Petkovic, nr. 102 mondial.
Makarova (29 ani), antrenată de britanicul Nigel Sears, va încerca să câștige primul său turneu de la victoria din 2014 de la Pattaya, și al 3-lea din carieră, din 5 finale disputate. Rusoaica a câștigat singurul meci pe care l-a jucat cu Goerges în optimile de finală ale Openului Australiei în luna ianuarie. Anul acesta, Goerges (28 ani) a disputat o finală la Mallorca și a câștigat 2 titluri în cariera sa, între care ultimul, în 2011, la Stuttgart.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare