Sport

WTA Sankt Petersburg. Irina Begu, învinsă în turul doi de Petra Kvitova

 

Aventura Irinei Begu (37 WTA) la turneul WTA de la Sankt Petersburg s-a oprit în runda a doua a competiției. Jucătoarea noastră a fost învinsă în trei seturi de Petra Kvitova (Cehia, locul 29 WTA), beneficiara unui wild card, scor 6-3, 1-6, 6-1. Partida a durat o oră și 35 de minute. A fost a treia victorie reușită de Kvitova în tot atâtea partide disputate în compania Irinei Begu, după 7-5, 6-3 în sferturi la Madrid și 6-3, 6-2 în turul al treilea la Roland Garros, ambele în 2015. Pentru prezența în turul doi la Sankt Petersburg, Irina Begu va primi 11.265 de dolari și 55 de puncte WTA.
În sferturile de finală ale competiției, Petra Kvitova va da piept cu letona Jelena Ostapeno (6 WTA), favorită numărul doi, învingătoare cu 7-6(6), 6-3 în fața rusoaicei Vera Zvonareva (197 WTA), beneficiara unui wild card. Kvitova și Ostapenko s-au mai întâlnit de patru în circuitul WTA, 2-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare