Sport

WTA Roma. Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor

 

Irina Begu (96 WTA) a acces în ultimul tur al calificărilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a trecut în trei seturi de australianca Daria Gavrilova (57 WTA) cap de serie numărul 6, scor 7-6 (1), 2-6, 6-2. Begu s-a impus după un meci de două ore şi 16 minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Begu o va înfrunta pe Monica Puig (Puerto Rico, locul 62 WTA) cap de serie numărul 10. Irina Begu şi-a asigurat un premiu de 4.385 de euro şi 20 de puncte WTA. Internazionali BNL d’Italia 2019, dotat cu premii în valoare totală de 3,4 milioane de dolari, e programat în perioada 13-19 mai.

Angelique Kerber, aflată pe locul 4 in ierarhia mondială, s-a retras din turneul de la Roma, ce va avea loc săptămână viitoare și va rămâne fără cele 190 de puncte câștigate anul trecut. Kerber nu si-a revenit după accidentarea suferită la Madrid și a hotărât să se protejeze înainte de Roland Garros. Pentru Kerber este însă mai important parcursul de la Roland Garros, unde, pe lângă premiile mai mari, are de aparat 430 de puncte.

Marius Copil (78 ATP) a fost învins în primul tur al calificărilor din cadrul turneului Masters de la Roma, cedând în două seturi în fața lui Nicolas Jarry (Chile, 72 ATP), scor 6-7(4), 2-6, după o oră și 17 minute de joc.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare