Sport

WTA Miami. Bianca Andreescu și Monica Niculescu s-au calificat în turul III

 

Bianca Andreescu (24 WTA) este de neoprit și la Miami, acolo unde a învins-o în turul al doilea pe Sofia Kenin (34 WTA), cap de serie 32, scor 6-3, 6-3, luându-și astfel revanșa în fața americancei. Bianca s-a impus după 92 de minute, ajungând la 30 de victorii în actualul sezon. În turul al treilea de la Miami am putea avea parte de reeditarea finalei de la Indian Wells. Jucătoarea canadiană va juca în runda următoare cu învingătoarea partidei Angelique Kerber (Germania, 4 WTA) vs Karolina Muchova (Cehia, 113 WTA), venită din calificări.

Monica Niculescu s-a calificat în turul 3 după o victorie fenomenală în fața ibericei Garbine Muguruza (17 WTA). Sportiva noastră a avut o prestație răsunătoare în care a luptat până la epuizare pentru a obține o victorie cu 7-6 (0), 4-6, 6-2. Meciul a durat aproape trei ore. În turul 3, Monica o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki (13 WTA), într-un meci ce va avea loc sâmbătă sau duminică, la o oră ce nu a fost încă stabilită.

Update. Conform unui comunicat oficial, întâlnirea dintre Niculescu și Wozniacki va avea loc sâmbătă, după ora 21.00 (ora României).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare