Sport

WTA Dubai. Caroline Wozniacki nu a putut evolua

 

Caroline Wozniacki a fost nevoită să abandoneze înaintea meciului din primul tur de la Dubai, cu Stefanie Voegele, acuzând o răceală. Este a doua retragere la rând pentru Wozniacki, după cea de săptămâna trecută de la Doha. Wozniacki se simțea excelent în turneul de la Dubai, pe care l-a câștigat în 2011 și la care a mai ajuns de patru ori în semifinale. Caroline Wozniacki a oferit o primă reacție după retragere și a explicat de ce nu a putut participa la Dubai.

Este o situație normală când ești răcită. Iar când mai ai și artrită reumatoidă, sistemul imunitar este afectat și el și nu te poți recupera. M-am încălzit înaintea meciului, dar n-am putut juca. Este enervant, dezamăgitor. Este o situație rea. Am simțit că nu pot juca la un nivel înalt“, a spus Wozniacki la postul danez TV 2. Diagnosticată cu o boală autoimună, Wozniacki nu a mai disputat nici un meci de la Australian Open, unde a fost învinsă în turul 3 de Maria Sharapova. Per total, este un an 2019 de coșmar pentru Wozniacki, care a pierdut și în turul 2 la Auckland, în fața Biancăi Andreescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare