Sport

WTA Dubai. Angelique Kerber, eliminată în optimi

 

Angelique Kerber a fost eliminată, miercuri după-amiaza, în optimile de finală ale turneului de la Dubai. Fostul lider WTA, în prezent pe locul 7, a fost învinsă de Su-Wei Hsieh (foto) după un meci de aproape două ore. 7-5, 4-6, 0-6 a fost scorul întâlnirii dintre cele două tenismene. Mai departe, în sferturile de finală, Su-Wei Hsieh o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Karolina Pliskova și Alison Riske.

Petra Kvitova a avut de tras în partida cu Jennifer Brady, din optimi. Jucătoarea aflată pe locul 117 în clasamentul WTA a opus o rezistență dârză, favorita numărul 2 având nevoie de trei seturi pentru a ajunge în sferturile de finală. 7-5, 1-6, 6-3 a fost scorul întâlnirii dintre Petra Kvitova și Jennifer Brady, care a durat o oră și 12 minute. În sferturi, Petra Kvitova o va înfrunta pe câștigătoarea partidei dintre Viktoria Kuzmova și Sofia Kenin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare