Sport

WTA Cincinnati. Simona Halep s-a calificat în finală

 

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a calificat în finala turneui Premier 5 de la Cincinnati după victoria în două seturi, scor 6-3, 6-4, reușită în semifinala cu Aryna Sabalenka (20 de ani, 34 WTA), din Belarus, surpriza turneului de anul acesta, într-un meci extraordinar de frumos. Simona va juca finala la Cincinnati pentru a treia oară. În vârstă de numai 20 de ani și aflată pe locul 34 WTA, Sabalenka e considerată o adevărată revelație a ultimelor luni, reușind să elimine jucătoare din top 10 WTA. Nu și pe Simona, care din nou și-a arătat clasa de campioană, după o bătălie extrem de echilibrată care a durat o oră și 17 minute. Românca joacă a șasea finală din acest an și a 33-a din carieră.
Duminică seara, de la ora 21.00, Simona Halep va juca în finală cu olandeza Kiki Bertens (17 WTA), cea care a învins-o în prima semifinală pe Petra Kvitova (6 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2. Va fi cel de-al cincilea duel direct dintre Halep și Bertens, jucătoarea noastră fiind în avantaj, 3-1.

Foto: Digi Sport

Cititi și:

WTA Cincinnati. Kiki Bertens e prima finalistă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare