Sport

WTA Beijing. Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur în primul tur

 

Simona Halep, locul I WTA, o va întâlni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucătoare venită din calificări, în prima manşă a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Sportiva de 24 de ani din Tunisia, clasată cel mai bine pe locul 83 WTA, în octombrie 2017, nu a mai jucat până în prezent cu Halep, în circuitul WTA. Jabeur a trecut cu uşurinţă de jucătoare mai bine cotate în calificări, Monica Puig din Puerto Rico, locul 51 WTA, scor 6-3, 6-2, şi germana Tatjana Maria, locul 77 WTA, scor 6-4, 6-1. Dacă se va califica în turul al doilea, Simona Halep va evolua cu croata Donna Vekic, locul 40 WTA.

Update. Organizatorii au decis și ziua desfășurării partidei. Aceasta va avea loc duminică, în jurul orei 10.30, fiind al treilea meci programat pe arena principală de la Beijing, după partida dintre Wang și Garcia, ultima fiind campioană en-titre.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare