Sport

Wimbledon. Novak Djokovic și Roger Federer își vor disputa titlul

 

Socotiți principali favoriți, Novak Djokovic și Rojer Federer s-au impus în disputele cu ibericii Roberto Bautista Agut, respectiv Rafael Nadal. Cei doi s-au mai înfruntat în finalele din 2014 și 2015, de fiecare dată impunându-se jucătorul din Serbia. Sârbul va juca a 25-a finală de Grand Slam din carieră, a şasea la Wimbledon. Ajuns la victoria cu numărul 101 pe iarba londoneză, elvețianul s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon pentru a 12-a oară și vizează al 9-lea trofeu aici.

Lider mondial și deţinător al titlului, Djokovic s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-3, 6-2 în fața lui Bautista Agut (locul 22 ATP). Meciul a durat două ore şi 49 de minute. În cealaltă semifinală, Roger Federer, favorit cu numărul 2, l-a învins (7-6/3, 1-6, 6-3, 6-4) pe Rafael Nadal, cap de serie 3. Întâlnirea cu numărul 40 între cei doi rivali a durat trei ore şi trei minute.

Finala masculină este programată duminică, 14 iulie, de la ora 16.00 (ora României).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button