Sport

WIMBLEDON. Ce a spus Simona Halep după victoria cu Shuai Zhang

 

Simona Halep e în semifinale la Wimbledon, după succesul reușit în fața chinezoaicei Shuai Zhang 7-6 (4), 6-1 (Detalii aici: WIMBLEDON. Simona Halep, în semifinale!!! UPDATE. Adversara din semifinale e…).

După meci, reprezentanta noastră a menționat: „Mă așteptam ca Shuai să joace atât de bine. M-a învins în ultimele două meciuri pe care le-am disputat. Am fost puțin nervoasă, stresată înainte de meci. Știam că va lovi puternic, mai ales că mingea ei nu sare deloc, e greu de returnat. Am continuat să lupt. Trebuia să fiu sută la sută pentru fiecare minge, pentru că astfel îi puteam rupe ritmul. Lucru care s-a întâmplat în al doilea set. Mereu a jucat bine împotriva mea, mereu mi-a fost greu să returnez și să găsesc ritmul. Același lucru s-a întâmplat și acum, în debutul meciului. Știam că trebuie să fiu puternică, să nu cedez teren, așa că am rămas agresivă. Servește foarte foarte bine, lovește puternic. Cred că a crescut și pe forehand, este echilibrată pe ambele părți. Nu-mi amintesc la ce mă gândeam în game-ul acela în care era deja 4-1, eram pe serviciul meu, știu că am jucat foarte bine. Faptul că am câștigat acel game mi-a dat încredere că încă sunt în set. Dacă se făcea 5-1, cred că aș fi pierdut acel set. Am continuat să mă motivez și să cred că pot întoarce meciul. Nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat în 2014, acum este un alt an. Sunt o persoană diferită , totul e diferit, am mai multă experiență, sunt mai încrezătoare. Iubesc iarba, e prima oară când spun asta. Următorul meci va fi o provocare pentru mine, dar îl voi aborda ca pe toate celelalte din trecut de când am ajuns aici la Londra. Sunt fericită, sunt relaxată și motivată să câștig”.

De partea cealaltă, Shuai Zhang a comentat: „Am avut un start foarte bun, am avut 4-1, 40-15. Am încercat tot, am vrut să adun cât mai multe lovituri câștigătoare, dar după acel game am făcut mai multe greșeli neforțate. Totul s-a schimbat atunci. Când am învins-o am reușit să joc constant pe toată durata meciului, dar acum nu am mai reușit. Îi doresc să câștige trofeul, pentru că eu cred că ea e cea mai bună jucătoare. Îmi place de ea nu doar pentru că e o jucătoare bună, ci și pentru că e o persoană la fel. Se vede asta în ochii ei, chiar dacă am învins-o de două ori e mereu drăguță cu mine. A ajuns pe primul loc, dar mereu încearcă să-i ajute pe compatrioții ei, mai joacă la dublu cu fetele, chiar dacă e foarte obosită după simplu. Multe fete decid să se retragă, pentru a economisi energie, ea nu face acest lucru. Mereu încearcă să-i ajute pe ceilalți jucători din România!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button