Sport

Voiajele lui Cristiano Ronaldo în Maroc stârnesc ÎNGRIJORARE!!!

 

Practic, aproape în fiecare zi „CR 7” își reîntâlnește prietenul, kick-boxer-ul Badr Hari în Maroc, ceea ce a început să îngrijoreze conducerea grupării Real Madrid.

Fotbalistul portughez posedă un avion privat Gulfstream G200, care l-a costat 19 milioane de euro. „Bijuteria” de 19 metri lungime poate primi 8 pasageri și atinge o viteză de 900 de kilometri pe oră. Interiorul este luxos, oferind și acces la internet și telefonie, dar și o bucătărie complet echipată. Ronaldo are angajați doi agenți de bord și doi piloți, disponibili 24 de ore din 24.

Conform Extraconfidencial, de câte ori are timp liber, adică de luni până joi începând cu orele 15.00, Cristiano Ronaldo se urcă în avionul său privat, aflat la baza aeriană de la Torrejon, situată la circa 15 minute de Ciudad Deportiva de Valdebebas, centrul de antrenament al „galacticilor”, și pleacă în Maroc pentru a se distra cu Badr Hari.

Astfel, conducerea clubului este alarmată cu privire la lipsa de prospețime fizică a starului plătit regește.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare