Sport

Vlad Boţia, la Colţea 1920 Braşov. Fostul „stegar” începe cariera de antrenor

Vlad Boţia, la Colţea 1920 Braşov. Încă jucător activ la Olimpic Cetate Râşnov, Vlad Boţia începe şi cariera de antrenor. Boţia, care are meciuri în primele trei ligi din România, la FC Braşov, Corona Braşov, FC U Craiova, AFC Hărman, SR Braşov sau Olimpic Cetate Râşnov, a semnat cu Colţea 1920 Braşov.

„Luna ianuarie 2023 ne aduce și o nouă locație de antrenament pentru micuți. Odată cu începerea școlii, dăm startul unei noi grupe de fotbal în cartierul Triaj, la Școala Generală nr. 31. Colegul nostru Vlad Botia așteaptă băieți și fete cu vârste cuprinse între 5 – 8 ani să i se alăture la antrenamente.

Vlad este un tânăr de 28 ani, jucător de fotbal profesionist, cu meciuri în Liga 1, Liga 2 și acum în Liga 3. Practică fotbalul de pe timpul grădiniței și este foarte dornic să se distreze dar și să se pregătească împreună cu micuții”, a anunţat pe Facebook Colţea 1920 Braşov.

„În trecut am mai avut ocazia să ajut o grupă de minifotbal. Mi-a făcut mare plăcere. Alături de colegul meu Ștefan Blega ne dorim să împărtășim din cunoștințele noastre micuţilor care vor veni la Colţea 1920. Așteptăm să colaborăm cu dumneavoastră și copiii dumneavoastră și să formăm noi jucători și iubitori ai fotbalului”, a declarat Vlad Boţia.

Vlad Boţia, la Colţea 1920 Braşov. Ciprian Jurubescu, preşedintele Colţea 1920 Braşov a menţionat: „Vlad Boția va fi un antrenor de succes. Dacă își va respecta principiile cu care a venit la întâlnirea cu mine. E tânăr, entuziast, iubește fotbalul și știe ce vrea de la cariera de antrenor. Pentru astea va avea tot sprijinul nostru. Consider că a ales mediul corect pentru dezvoltarea lui. Copiii ce vor lucra cu el sigur se vor îndrăgosti repede de fotbal”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare