Sport

Visul frumos s-a terminat. Team Romania Wolves şi-a încheiat aventura la Pee-Wee 2024. „Echipa României este pe buzele tuturor și nu sunt decât cuvinte de laudă și apreciere”

Visul frumos s-a terminat. Tristeţe mare printre puştii români, după ce aventura lor la International Pee-Wee Hockey Tournament s-a încheiat.

Visul frumos s-a terminat. Azi-noapte, după ora României, micii hocheişti au jucat pentru un loc în finala părţii lor de tablou la categoria AA a celui mai tare turneu de hochei U13 din lume. Din păcate Team Romania Wolves a pierdut, 0-4, cu Atlantic Selects şi a părăsit competiţia.

Visul frumos s-a terminat | MyTex.ro
FOTO: Facebook Ice Hockey – Asociatie Sportiva

Rămâne însă o experienţă extraordinară pentru micii hocheişti români, care, cu siguranţă, îi va ajuta pe viitor. Rămâne doar ca FRHG sa facă ceva pentru ei şi pentru toţi copiii ca practică hocheiul în România, să le ofere competiţii în care să poată creşte pentru a nu mai pleca din ţară. Asta dacă România vrea sport şi vrea hochei. Din păcate, realitatea este alta. România este ţara care a desfiinţat Ministerul Sportului cu un an înainte de o ediţie a Jocurilor Olimpice şi asta spune multe.

Visul frumos s-a terminat. „Am pierdut astăzi, dar nu este sfârșitul lumii”

„La ora aceasta ar trebui să scriu o postare pentru că meciul s-a terminat.
O să vă rog însă să aveți puțină răbdare pentru că trebuie mai întâi să șterg lacrimi de tristețe de pe fețele copiilor.
Ce pot însă să vă spun acum este că echipa României este pe buzele tuturor și că nu sunt decât cuvinte de laudă și apreciere.
Am pierdut astăzi, dar nu este sfârșitul lumii. Copiii noștri au câștigat multă experiență și contact real cu cea mai mare competiție din lume.
Lupişorii se vor întoarce anul viitor, mai puternici și cu mai multă experiență.
Felicitări întregii echipe!
Mulțumim tuturor părinților care susțin această echipă!”
, se arată pe pagina de Facebook Team Romania Wolves Hockey Quebec City 7-19 February 2024 .

FOTO: Facebook Ice Hockey – Asociatie Sportiva


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare